Fenerbahçe Kupa Hasretine Son Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup etti. Sarı lacivertli ekip sezonu Türkiye Kupası ile kapattı.

61’nci Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan taraf Fenerbahçe oldu. İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan Fenerbahçe- Medipol Başakşehir maçı Batshuayi’nin 1. ve 29. dakikalarda attığı gollerle 2-0 sona erdi. Sarı lacivertli ekip 7’nci Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeyi başardı.

Fenerbahçe, 61’inci Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Gürsel Aksel Stadı’ndaki finalde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler kulüp tarihinde 7’nci kez kupaya uzandı. 2022/23 Sezonu Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray karşısında geriye düşmüştü. Galatasaray’ın ev sahipliği yaptığı derbide sahadan mağlubiyetle ayrılan Sarı Kanarya da büyük bir yıkım yaşandı. Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlayan sarı lacivertli oyuncular, taraftarıyla birlikte kupa sevinci yaşadı.

5 Yıldızlı Forma Ortaya Çıktı

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Medipol Başakşehir’i 2-0’lik skorla geçen sarı lacivertli ekip 9 yıl sonra ilk kupasını kazandı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda maç sonunda kupa seremonisi yapıldı. Futbolcuların kupa törenine yeni sezon formaları ile çıktığı görüldü. Sarı lacivertli camia logosunu güncelleyerek 5 yıldız eklemesi yaptı. Ziraat Türkiye Kupası maçına yeni formaları ile çıkması beklenen futbolcuların yıldızsız forma giydiği görülmüştü. Kupa töreninde ise forma değişikliği yapıldı. Taraftarların büyük bir sevinçle karşıladığı 5 yıldızlı formalar ilk kez görücüye çıkmış oldu.

Kupa Töreninde Rakibi Alkışladılar

Ziraat Türkiye Kupası için hazırlanan kupa törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı. Türkiye Kupası’nın sahibi sarı lacivertli futbolculardan önce Medipol Başakşehirli futbolculara madalyaları teslim edildi. Teknik direktör Jorge Jesus ve futbolcuları tarafından; Başakşehirli oyuncular ve Emre Belözoğlu alkışlandı. Sarı lacivertli taraftarlar eksi futbolcuları Emre Belözoğlu için tezahürat yaptı. Final maçının yıldızı ise Arda Güler oldu. Genç oyuncu maçın yıldızı ödülüne layık görüldü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Kupa Hasretine Son Verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin