Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı’na Roketli Saldırı!

Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı’na Roketli Saldırı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis‘in Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarında akşam saatlerinde, Suriye’nin Tel Rıfat bölgesinde faaliyet gösteren PKK/YPG terör örgütü mensupları tarafından birbiri ardına roketli saldırı düzenlendi.

Teröristler tarafından ateşlenen 5 roket, sınır kapısının yakınındaki boş arazilere düştü. Saldırının ardından kısa süreli bir panik yaşandı ve roketlerin düştüğü bölgede yangın çıktı. Hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, saldırının hemen ardından roketlerin atıldığı bölgeyi kısa sürede belirledi. Tel Rıfat kırsalında bulunan terörist unsurlar, sınır hattındaki Türk birlikleri ve Suriye içindeki askeri birlikler tarafından obüs ve çok namlulu roketatarlarla yoğun ateş altına alındı.

Öncüpınar’da Gerçekleşen Saldırıda Yaralanan Ve Can Kaybı yok

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/PYD/YPG/KCK terör örgütünün bugün saat 17.00 sularında Türkiye’ye karşı roketatar saldırısı düzenlediği belirtildi. Kilis’in Öncüpınar bölgesine yönelik gerçekleştirilen bu saldırıda şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi. Açıklamada ayrıca terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Kilis Valiliği de saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtti. Saldırının PKK/PYD/YPG/KCK terör örgütü tarafından gerçekleştirildiği ve Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı’na Roketli Saldırı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin