Altay’da Marco Paixao’dan Sorun Yok

Altay'da Marco Paixao'dan Sorun Yok
Altay'da Marco Paixao'dan Sorun Yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden ve gelecek sezonda mevcut kadrosunu korumak isteyen transfer yasaklısı Altay’da, alacaklarının bir kısmını tahsis edemeyen gol kralı Marco Paixao’da sorun olmadığı öğrenildi.

Altay'da Marco Paixao'dan Sorun Yok
Altay’da Paixao’dan Sorun Yok

Altay’da Marco Paixao’dan Sorun Yok

Transfer yasağı bulunan ve mevcut kadrosunu korumak adına mücadele eden Altay’da, alacaklarının bir kısmını tahsis edemeyen gol kralı Marco Paixao’da sorun olmadığı öğrenildi.

Altay ile normalde 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 37 yaşındaki Portekizli Paixao, kulüpten alacakları için FIFA’ya başvurarak, 10 Haziran’da serbest kalma hakkını elde etmişti. Paixao ile görüşen kulüp yönetiminin, kendisine güvence verdiği belirtildi. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Altay’da forma giyen ve takımda yer aldığı bu süreçte 1’inci Lig’de 4 kez gol kralı olarak tarihe geçen deneyimli futbolcunun da Altay’da mutlu olduğu ve 1 yıl daha siyah-beyazlı formayı giyeceği kaydedildi.

İzmir temsilcisinde yeniden başkan seçilen Ayhan Dündar’ın takımda kalacak futbolcular için kaynak oluşturmaya başladığını ve alacak probleminin kısa zamanda çözüleceği kaydedildi. Siyah-beyazlı kulüp, transfer döneminde genç futbolcuların satışından gelecek olan paralara ve altyapısından çıkan Cenk Özkaçar’ın Lyon’dan Valencia’ya resmen transfer olmasından dolayı alacağı para da güveniyor. Portekizli golcü Marco Paixao’nun parasının kısa süre içerisinde yatırılacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altay’da Marco Paixao’dan Sorun Yok

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin