Mardin’de 200 Dönümlük Buğday Tarlası Yandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’de 200 dönümlük ekili buğday tarlası çıkan yangında büyük zarar gördü. Buğday ekili tarlasındaki yangın iki saatte söndürülebildi.

Mardin’in Derlik ilçesinde meydana gelen olayda 200 dönümlük tarlada yangın çıktı. Buğday ekili tarladaki yangının akşam saatlerinde başladığı öğrenildi. Rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın kısa süre içerisinde buğday ekili tarlanın tamamına yayıldı.

Buğday Tarlası Küle Döndü

Mardin’in kırsal kesimindeki Çağıl Mahallesi’ndeki 200 dönümlük buğday tarlasındaki yangınına ilk olarak tarla sahipleri Seyfettin Acet, Davut Mahmutoğlu ve Hasan Azizoğlu müdahale etti. Köylüler de buğday ekili tarladaki yangını söndürmek için traktörleri ile müdahale etti. Tarla sahiplerinin itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine yoğun bir çalışma başlatıldı. Rüzgarın etkisi nedeniyle büyüyen 200 dönümlük tarla yangını 2 saat içerisinde söndürülebildi. 200 dönümlük tarladaki ekili buğdayların yüzde 90’ının zarar gördüğü tespit edildi. Polis ekipleri yangının nasıl başladığını belirlemek için soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mardin’de 200 Dönümlük Buğday Tarlası Yandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin