Milyoner Oldu! Şimdi Yeni Hayata Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaman’da düzenlenen Milyonerler Festivali’nde, bir işçi çılgın Sayısal Loto’da 5 bilerek muhteşem bir ikramiye olan 6 milyon 229 bin 889 lira kazandı. Şanslı talihliye bilet veren Şirin Büfe sahibi Necati Erdoğan, arkadaşlarının bu büyük ikramiyeyi kazanmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti ve talihlinin ailesiyle birlikte büfelerini ziyaret ederek mutluluklarını paylaştıklarını söyledi.

Elektrik İşçisi Talihlisi 6 Milyon 229 Bin 889 Lira İkramiyeyi Kazandı

Elektrik işçisi talihli, Milyonerler Festivali’nin 15 Temmuz gününde Şirin Büfe’de 4 kolon Çılgın Sayısal Loto oynadı. Şanslı kolonunda 5 bilerek, muhteşem 6 milyon 229 bin 889 lira ikramiyeyi kazandı. Büfenin sahibi Necati Erdoğan, talihlinin kazandığını öğrendiğinde ona, ikramiyeyi İstanbul’dan alabileceğini söyledi. Talihli, mutlulukla ikramiyesini almak için İstanbul’a gitti ve bir gün sonra Necati Erdoğan’ı arayarak ikramiyeyi teslim aldığını söyledi.

Kazanan işçi, daha sonra Karaman‘a dönüp ailesiyle birlikte Şirin Büfe’yi ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Bu büyük ikramiye kazancı, hem talihliye hem de işletme sahibi Necati Erdoğan’a büyük bir sevinç ve mutluluk yaşattı.

60 Milyon TL’lik Ekstra İkramiye Dağıtılacak.

Çılgın Sayısal Loto’nun 5-31 Temmuz tarihleri arasındaki çekilişleri, oyunseverlere büyük fırsatlar sunuyor ve her çekilişte 5 milyon TL’lik ekstra ikramiye veriliyor. Milyonerler Festivali kapsamında gerçekleştirilecek 12 Çılgın Sayısal Loto çekilişiyle toplamda 60 milyon TL’lik ekstra ikramiye dağıtılacak.

Milyoner oldu
Milyoner oldu

Milyonerler Festivali İkramiye Şansı Sunmaya Devam Ediyor

Milyonerler Festivali, Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara büyük ikramiye şansı sunuyor ve birçok kişiye hayatlarını değiştirecek fırsatlar sağlıyor. Çekilişlerin heyecanı ve büyük ikramiyelerin verilme olasılığı, oyunseverleri çekimine dayanamayacakları bir maceraya sürüklüyor. Bu tür organizasyonlar, ülkenin ekonomisine de katkı sağlayarak insanların hayatlarına olumlu yönde dokunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milyoner Oldu! Şimdi Yeni Hayata Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin