Muğla’da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Öldürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde anne ile oğlu arasında çıkan tartışma kanlı bitti. 16 yaşındaki D.D., annesi Figen Bezmez’i öldürdü. 47 yaşındaki Figen Bezmez’in boğazında oluşan bıçak yarası nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. D.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Muğla’da Yürek Yakan Olay

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Umarça Mahallesi’nin Yaka Sokağı’nda cinayet meydana geldi. Akşamüzeri saat 18:00 civarında meydana gelen olayda 47 yaşındaki Figen Bezmez yaşamını yitirdi. Figen Bezmez, 16 yaşındaki oğlu D.D.’yi görmek için boşandığı eski eşinin evine geldi. Anne ile oğul arasında başlayan tartışma kısa süre içerisinde büyüdü. Komşuların tartışma seslerini duyduğu öğrenildi. D.D.’nin annesinin dışarı çıkmasını engellemek amacıyla kapıyı kilitlediği belirlendi.

Figen Bezmez’e ekmek bıçağı ile saldıran oğlu D.D. yaralanmasına sebep oldu. Figen Bezmez’in evden kaçmaya çalıştığı, lakin hem boğazına hem de vücudunun farklı noktalarına aldığı bıçak yaraları nedeniyle kaçmayı başaramadığı tespit edildi. Ağır yaralanan Figen Bezmez’in oğlunun saldırılarından sonra kapı kilidini açtığı ve evden dışarı çıktığı anda da kanlar içinde yere yığıldığı görüldü. Yardım çağrısında bulunan Figen Bezmez, olay yerinde vefat etti.

Savcı Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Umarça Mahallesi’nin Yaka Sokağı’ndaki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi arandı. Polis ekipleri ile birlikte sağlık çalışanları da bölgeye geldi. 47 yaşındaki Figen Bezmez’in öldüğü tespit edildi. 16 yaşındaki oğlu D.D. ise annesine bıçakla saldırdığı evde bulundu. Polis ekipleri D.D.’yi annesinin cansız bedeninin yanından geçirerek emniyet müdürlüğüne götürdü. Gözaltına alınan D.D. ile ilgili işlem başlatıldı. Savcıda olay yerine intikal ederek inceleme çalışmalarını denetledi. Kan donduran olayın ardından vatandaşların büyük bir şaşkınlık yaşadığı görüldü. Figen Bezmez’in cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından cinayetle ilgili olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla’da 16 Yaşındaki Çocuk Annesini Öldürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin