Öğrencisini Taciz Eden Antrenör Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Silivri ilçesindeki antrenör öğrencisini taciz ettiği gerekçesi ile tutuklandı. Voleybol antrenörü U.T.’nin cezaevine gönderilmesine karar verildi.

Antrenör Kız Öğrenciyi Taciz Etti

Silivri’de yaşanan olay kan dondurdu. Voleybol hocası olarak görev yapan U.T.’nın kız öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan kız öğrencinin polise şikayette bulunmasının üzerine taciz olayıyla ilgili soruşturma açıldı. Kız öğrencisi ile özel mesajlaşması ortaya çıkan antrenör olayın üzerini örtmeye çalıştı.

Öğrencisini Kandırmaya Çalıştı

Öğrencinin yaşanan taciz olayı sonrası voleybol hocasına gönderdiği mesajda ‘’Bu yaptığınızı birisi sizin kızına yapsaydı, memnun olur muydu? Benim, elim ve ayağım titremeye devam ediyor’’ dediği görüldü. Voleybol hocası ise öğrencisine, böyle bir olayın tekrarlanmayacağı ve özür dilediği bir mesaj gönderdi. Öğrenciyi manipüle etmek isteyen U.T. büyüklük sende kalsın, bu yaşananlar aramızda kalmalı ve bir daha olmayacak sözü verdiği tespit edildi.

Mahkeme Tutuklama Kararı Verdi

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında voleybol hocası U.T. gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğündeki ifade işlemlerinin sona ermesinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Çocuğun cinsel istismarı suçlaması ile yargılanan U.T.’nın tutuklanmasına karar verildi. U.T. cezasını çekmek üzere cezaevine sevk edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrencisini Taciz Eden Antrenör Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin