Özhaseki Beklenen Depremle İlgili Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul deprem bölgesi çok sayıda ev risk altında depreme yönelik binaların sağlamlaştırılması ve yenilenmesi çok önemli deprem her an olabilir.

Bakanı Mehmet Özhaseki Önemli Açıklamalarda Bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da mevcut sağlıksız yapı stokunun kentsel dönüşümle yenileneceğini vurguladı. Özellikle İstanbul’un deprem riski taşıyan bölgelerinde, bir depremin an meselesi olduğunu belirterek, bu binaların güçlendirilmesi ve yenilenmesinin büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Ülkemizdeki Sağlıksız Yapı Stokunu Yenilenecek

Bakan Özhaseki, İstanbul’un Kağıthane ilçesinin tamamlanan konutlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bu çalışmaların, vatandaşların güvenli yaşam alanlarına sahip olmalarını sağlamak amacıyla yapıldığını dile getirdi. Özhaseki, Cumhurbaşkanımız liderliğinde, ülkemizdeki sağlıksız yapı stokunu yenilemek güvenli yaşam alanları sunmak için aralıksız çalışıyoruz.

Bakan Özhaseki, Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde tamamlanan toplam 1086 konutun yanı sıra çevre düzenlemesi ve çocuk oyun alanlarının da vatandaşlara teslim edildiğini belirtti. Bu adımların, sadece yapıların yenilenmesi değil aynı zamanda çevresel düzenlemelerle yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini söyledi.

Deprem açıklaması yapıldı
Deprem açıklaması yapıldı

Kentsel Dönüşüm Çalışmalarının Kararlılıkla Devam Edecek

Özhaseki, İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşlarla birlikte hareket edilerek sağlıksız yapı stoğunun dönüşümüne odaklanılacağını ifade etti. Amacın, İstanbul’u gelecekte olası afetlere karşı daha dirençli hale getirmek olduğunu belirterek, İstanbul’umuzdaki sağlıksız yapı stokunu kentsel dönüşümle yenileyecek sözleriyle çalışmaların önemini vurguladı.

Bakan Özhaseki’nin önderliğindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla İstanbul’un sağlıksız yapı stoku yenilenecek, vatandaşlar güvenli ve konforlu yaşam alanlarına kavuşacak. Bu adımlar, gelecekteki olası afetlere karşı şehrin direncini artırmayı amaçlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özhaseki Beklenen Depremle İlgili Konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin