AK Partili Kabaktepe: “Beceremediklerini Ve Başaramadıklarını Ürettikleri Manipülasyonlarla Gidermeye Çalışıyorlar”

Kabaktepe
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimleri için saha çalışmalarına başladı. Bugün, ‘Yeniden İstanbul’ programı çerçevesinde, Esenyurt’ta bulunan AK Parti İstanbul milletvekilleri bir araya geldi. Program, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı önünde yapılan bir basın açıklaması ile başladı, ardından eğitim kampüsü ve hastane kampüsü şantiyelerini ziyaret ederek sona erdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı önünde yaptığı basın açıklamasında, “2024 Mart seçimlerine yeniden İstanbul, yeniden Esenyurt diyerek durmadan hazırlanıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımıza ‘İstanbul’umuz CHP’li İBB yönetimi ile 4 yılda neler kaybetti’ dolayısıyla CHP’li belediye ile yönetilen ilçelerimizin neler kaybettiğini anlatacağımız gibi bizzat yaptığımız programlarla da paylaşacağız. Hem Mayıs sonuçları hem de şimdiki süreç göstermektedir ki bu kayıp yıllar vesilesiyle başta CHP’li İBB Başkanı olmak üzere ilçe belediyeleri de yapmadıklarını, yapamadıklarını algıyla örtmeye çalışıyorlar. Beceremediklerini ve başaramadıklarını bir takım ürettikleri manipülasyonlarla gidermeye çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

Kabaktepe ayrıca, İstanbul’da su sorununu çözen projelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk belediye başkanlığı döneminde başlatıldığını vurgulayarak, CHP’nin o dönemde bu projelere karşı çıktığını ifade etti. Ayrıca, CHP’nin verdiği sözleri yerine getirmediğini ve AK Parti’nin yaptığı konut sayısının CHP’ninkinden çok daha fazla olduğunu belirtti.

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı önündeki basın açıklamasının ardından, eğitim kampüsü şantiyesi ziyaret edildi. Kabaktepe, ziyaret sırasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu büyük okul kompleksini inceledi ve CHP’nin bu projeyi eleştirmesini “siyasi hakikatsizlik hastalığı” olarak değerlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili Kabaktepe: “Beceremediklerini Ve Başaramadıklarını Ürettikleri Manipülasyonlarla Gidermeye Çalışıyorlar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin