Arda Güler: ‘’Real Madrid Efsanesi Olmak İstiyorum’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolunun yıldız futbolcusu Arda Güler, La Liga ekiplerinden Real Madrid’e transfer oldu. Genç yıldızın, İspanyol devi Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

A Milli Futbol takımının yıldız oyuncusu Arda Güler, dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid ile sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile birlikte canlı yayında sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Arda Güler, ‘’Hayatımızın en özel ve güzel gününü yaşıyorum’’ dedi.

Real Madrid’e Transfer Sürecini Anlattı

Real Madrid’in dünya futbolundaki en büyük kulüp olduğuna dikkat çeken Arda Güler, ‘’Real Madrid’in bir parçası olduğum için hem çok mutluyum hem de çok gururluyum. Başkanımız Florentino Pere ve Teknik Direktörümüz Carlo Ancelotti transfer sürecinde Real Madrid’e gelmem için beni ikna etti. Barcelona kulübü de beni transfer etmek istemişti. Fakat, söz konusu Real Madrid olduğunda başka seçenek kalmıyor ve konu kapanmış oluyor. Real Madrid takımında oynamak istiyorum, başka bir kulübe kiralanmak istemiyorum. Böyle bir şey yok’’ diye konuştu.

Arda Güler: ‘’Real Madrid’e Oynamak İçin Geldim’’

İspanyol gazeteciler tarafından yöneltilen ‘’Başka bir takıma kiralanacak mısın?’’ sorusuna yanıt veren Arda Güler şu ifadeleri kullandı:

‘’Real Madrid takımında birbirinden önemli oyuncular bulunuyor. Ben de rekabeti seviyorum ve hazır olduğumu düşünüyorum. Hem orta saha hem de sağ kanatta oynayabilirim. Takımda hangi mevkide görev alacağımın da önemli değil. Ofansif bir oyuncuyum; gol ve asist üretmek istiyorum. Aklımla futbol oynamaktan hoşlanıyorum, ofansif açıdan çözüm üretmek istiyorum. Real Madrid’e transfer olmadan önce hem başkanımız hem de hocamız farklı bir kulübe kiralık olarak gönderilmeyeceğimi söyleyerek beni ikna etti. Real Madrid’e çok çalışarak formayı kazanmak ve oynamak için geldim. Real Madrid’de kalıcı ve efsane olmak istiyorum. Ronaldo, Guti, Zidane ve Mesut Özil gibi çok sayıda önemli oyuncuların forma giydiği ve büyük bir mirası olan kulübe geldim. Ben de bahsettiğim futbolcular gibi efsane olmayı istiyorum.’’

Fenerbahçe Taraftarından Anlayış İstedi

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer sürecinde taraftarların kırıldığının farkında olduğunu ifade eden Arda Güler, ‘’Fenerbahçe taraftarını çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Benim içinde ayrılık duygusal açıdan kolay olmadı. Lütfen, sarı lacivertli taraftarlar kırılmasın. Real Madrid gibi bir kulüp sizi transfer etmek istiyor. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin da para kazanmasını sağlayan bir teklikle geliyor. Kimsenin bu teklifi reddeceğine inanmıyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arda Güler: ‘’Real Madrid Efsanesi Olmak İstiyorum’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin