Aziz Yıldırım: ‘’Ali Koç Empati Yaparak Kendini Benim Yerime Koysun’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım tarafından düzenlenen basın toplantısında Başkan Ali Koç ve yönetimine yönelik sert eleştiriler getirildi. Aziz Yıldırım, ‘’Beni düşman olarak görmekten vazgeçin. Benim için önemli olan Fenerbahçe’dir’’ diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ve eski asbaşkanı Şekip Mosturoğlu gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Ali Koç ve yönetimine eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, ‘’Ali Koç’un iddia ettiği gibi başkan aramıyorum. Gönlümdeki başkan adayları arasında Murat Ülker yer alıyor. Ferit Şahenk’i de aday olursa desteklerim. Fenerbahçe başkansız kalır söylemleri çok tehlikelidir. Kulübümüzde 50 bin üye var. Bu üyelerin 20 bine yakını başkanlık şartlarını taşımaktadır. Nihat Özdemir ise istifa ettiğini açıkladığı için başkan olamaz. Yönetim, istifasını kabul etmediyse bize söyleyin ona göre Nihat Özdemir ile görüşelim’’ dedi.

‘’Şahsı Duygularım Fenerbahçe’nin Önüne Geçemez’’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisini hayali bir düşman olarak gördüğünü ifade eden eski başkan Yıldırım, ‘’Şahsıma yönelik saygıda saygısızlık da özel bir durumdur. Saygılı davranmak ise erdemdir. Başkan olduğum süreç içerisinde saygısızlıklarla muhattap oldum, lakin kin beslemedim. İnsan olarak haksızlıklarla karşılaştığım zaman üzüldüğüm zamanlar oldu. Buna rağmen şahsı duygularım Fenerbahçe’nin önüne asla geçemez. Fenerbahçe’nin başarıları ile sevinir, başarısızlıkları ile üzülürüm. Aksini iddia etmek ise alçaklıktır. Fenerbahçe’ye karşı hainlik yapanlarla yan yana gelmem mümkün değildir. FETÖ kumpası nedeniyle tutsak edildiğimde bile önceliğim Fenerbahçe oldu. Ali Koç’a karşı kızgın olduğumu söyleyerek Fenerbahçe’nin zararını isteyeceğimi düşünenler akıl tutulması içerisindedir’’ ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım: ‘’Beni Başarısızlıklarına Malzeme Yapmasınlar’’

Başkan Ali Koç tarafından Fenerbahçe Genel Kurulları’na gelmemek ile suçlanan Aziz Yıldırım, ‘’Camia içerisindeki ayrışmaların parçalanma haline gelmemesi adına katılmıyorum. Başarısız oldukları için beni malzeme yapmaya çalışmasınlar. Fenerbahçe’nin menfaatleri için nereye, ne zaman gideceğimin ve ne söyleyeceğimin kararını ben veririm.  2018 yılında yapılan Genel Kurulu yeniden seyretmesini tavsiye ediyorum. Saygıdan söz ediliyor, özde saygı olması gerekir. Mali Genel Kurul toplantısında Ali Koç’un yaşadıkları dengesini kaybetmesine neden oldu. 2018 Genel Kurulu’nda benim yaşadıklarımın yanında sadece bir fragmandı. Benim yaşadığım üzüntü ve kırgınlık ise yüzlerce kat ağır oldu. Empati yapsın, kendini benim yerime koysun’’ şeklinde konuştu.

‘’Fenerbahçe Ruhunun Kaybedilmesinin Telafisi Yok’’

Başkan olduğu dönemde Fenerbahçe’nin rakipleri karşısında psikolojik üstünlüğe sahip olduğunu, şu anda ise yenilmezlik serilerinin sona erdiğini ve bu ruhun kaybolduğunu ifade eden Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

‘’Bizim zamanımızda gelecek nesillerin Fenerbahçeli olması için iklim oluşturuldu. Yenilmezlik serileri kazanılarak, rakiplere karşı psikolojik avantaj elde edildi. Şimdi ise taraftarlarımız hem hayal kırıklığı hem de umutsuzluk içerisinde bulunuyor. Sportif başarısızlıklar ya da borçlar olabilir. Lakin, Fenerbahçeli ruhunun kaybedilmesinin telafisi olmaz. 2018 yılında Ali Koç tarafından büyük vaatler verildi. Bugün gelinen durumda ise herkesle kavga içerisinde, strateji ve tutarlılığa sahip değil. Çelişkileri artıyor. Fenerbahçe vizyonu ise şahıs vizyonuna döndü. Fenerbahçe hafızasını kaybetti ve küçülüyor. Başkanlık makamı çözüm üretme makamıdır, şikayet etme makamı değildir. ‘’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aziz Yıldırım: ‘’Ali Koç Empati Yaparak Kendini Benim Yerime Koysun’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin