Berkan Kutlu, Yeniden Florya’ya Döndü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkan Kutlu, yeniden Galatasaray forması ile yeşil sahalara çıkmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu sezon başında kiralık olarak Genoa kulübüne gönderilmişti. Lisansı yeniden çıkarılan milli futbolcu, Florya’ya geri döndü.

Berkan Kutlu’da İdmana Katıldı

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da hazırlık çalışmaları devam ediyor. 11 Ocak’ta Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan sarı kırmızılı ekip sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından izin kullanmadan çalışmalara başlayan sarı kırmızılı ekipte sürpriz bir isimde idmana katıldı. Sezon başında İtalya ekiplerinden Genoa’ya gönderilen Berkan Kutlu yeniden sarı kırmızılı ekibin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Lisansı çıkarılan futbolcu Florya’daki hazırlık çalışmalarında yer aldı.

 

Şampiyonluk Mücadelesinde Kritik Dönem

Süper Lig’in 20’nci haftasında Kayserispor’u konuk edecek olan Galatasaray hazırlık çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un liderliğinde yürütülen hazırlık çalışması dinamik ısınma hareketleri ile start aldı. Takım gruplar halinde topa hakim olma çalışması yaptı. Çift kale maçın ardından ise antrenman sona erdi. 14 Ocak’a kadar hazırlık çalışmalarına devam edecek olan sarı kırmızılı ekip Kayserispor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Berkan Kutlu, Yeniden Florya’ya Döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin