İçkili Gruplar Birbirine Girdi: Yaralı ve Gözaltılar Var

Dicle Nehri Köprüsü altındaki alanda yaşanan olay, içkili iki grup arasında meydana geldi ve 1 kişi yaralandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dicle Nehri Köprü altındaki alanda yaşanan olay, içkili iki grup arasında meydana geldi ve 1 kişi yaralandı, 5kişi ise gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Diyarbakır Silvan Karayolu üzerindeki Dicle Nehri Köprü altında bulunan alanda otomobillerini park eden ve alkol alan iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

Taraflar arasındaki sözlü tartışma bir anda büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda İ.Ç.’nin kolundan yaralandığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye birçok polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerinde müdahaleleri yapılan yaralılar sonrasında Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis tarafından olay yerinde yapılan çalışmada olaya karıştığı iddia edilen 5 şahıs gözaltına alındı.

Diğer yandan olay yerinde bulunan 2 otomobilin incelenmek üzere emniyete götürüldüğü ifade edildi. Alınan bilgiler arasında, polisin olayla ilgili çalışmasının devam ettiği de var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçkili Gruplar Birbirine Girdi: Yaralı ve Gözaltılar Var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin