İstanbul’da DHKP-C Terör Örgütüne Yönelik Operasyon!

DHKP-C Terör Örgütü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul‘da DHKP-C terör örgütüne yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Şişli’de bulunan İdil Kültür Merkezi’nde gerçekleşen operasyon sırasında, zırhlı kapılar kesilerek içeriye girildi ve 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında birçok örgütsel belge de ele geçirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, DHKP-C silahlı terör örgütünün faaliyetlerini açığa çıkarmak amacıyla bir soruşturma başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün yurt dışındaki liderleriyle yazışmalar yaptığını tespit ettiği ve yakalama kararı bulunan örgüt üyelerinin Şişli’deki İdil Kültür Merkezi’nde saklandığını belirledi.

Savcılığın talimatıyla sabah saatlerinde Özel Harekat Polisleri ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İdil Kültür Merkezi’ne operasyon düzenledi. Zırhlı kapıların kesilmesinin ardından içeri giren ekipler, Dilan P., Seher A., Merve K., Sevda K., Hakan İ., Rezzan Ş., Barış Y., Rıdvan A., Vedat D., Eser Ç.’yi gözaltına aldı. Kültür merkezinde yapılan aramalarda birçok örgütsel belge de bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da DHKP-C Terör Örgütüne Yönelik Operasyon!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin