İzmir’deki Karı-Kocanın Şüpheli Ölümü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Kınık ilçesinde yaşayan Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın ölümü şüphe uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde mide bulantısıyla karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden karı kocanın cansız bedeni evlerinde bulundu. Kırmızı çiftinin cansız bedenlerine otopsi yapılarak ölüm sebepleri belirlenecek.

Pazartesi Günü Hastaneye Gitmişlerdi

İzmir’in Kınık ilçesindeki Poyracık Mahallesi’nde bulunan Kasap Sokak’ta meydana gelen olay şaşkınlık yarattı. Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın cansız bedenleri evlerinde bulundu. Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın 2 gün önce mide bulantısıyla karın ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye gittiği öğrenildi. Kınık Devlet Hastanesi’ne giden çift bulantı ve karın ağrısı çektiğini belirtti. Tedavilerinin tamamlanması ile birlikte karı kocanın evlerine geri döndüğü öğrenildi.

Kırmızı Çiftinin Kızı İhbar Etti

Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın kızı tarafından jandarma ekiplerine ihbarda bulunuldu. Anne ve babasından Pazartesi gününden itibaren haber alamadığını belirten kızları, kayıp ihbarı yaptı. İhbar üzerine Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın ikamet ettiği adrese giden jandarma ekipleri sürpriz bir manzarayla karşılaştı. Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın ölümü şüpheli olarak değerlendirildi.

Şüpheli Ölümü İnceleme Başlattı

Kınık ilçesinde meydana gelen Muzaffer Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı’nın şüpheli ölümü polis ekiplerini harekete geçirdi. Kara kocanın cansız bedenleri otopsi işlemi için Kınık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şüpheli ölümü üzerine Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Otopsi sonucuna göre karı kocanın ölüm sebebi belirlenecek. Polis, soruşturmaya devam ettiğini açıkladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’deki Karı-Kocanın Şüpheli Ölümü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin