Kaza Yaptı Kaçmaya Kalkıştı! Yakalamaya Çalışanlara Saldırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de yaşanan üzücü bir trafik kazası olayında, bir motosikletli kuryenin hayatı tehlikeye girdi. Pınar Mahallesi’nde, dün saat 14.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, motosikletli kurye olan Atakan Günay, hatalı dönüş yapan bir otomobile çarpmamak için manevra yaparak düştü.

Otomobil Sürücüsü Olay Yerinden Kaçmaya Çalıştı

Kaza sonucunda motosikletiyle birlikte birkaç metre sürüklendi. Kazaya sebebiyet veren otomobilin plakası 34 DKB 136 ve sürücüsü yabancı uyruklu bir kadındı. Kazayı gören ve toplanan vatandaşlar, kadının kaçmasına engel oldu. Vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Fakat kaçma girişiminde bulunan sürücü ve yanındaki iki kadın, vatandaşların yolunu kapatmalarına karşı tepki gösterdi. Bu üç kadın, vatandaşlara saldırdı ve sözlü tacizlerde bulundu. Saldırganlık anları ve yaşananlar, olayın geçtiği bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polis Kadınları Sakinleştirmeye Çalıştı

Polis ekipleri olay yerine ulaştığında, kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada, kadınların Arapça ve Türkçe karışık şekilde bağırdığı duyuldu. İfadelere göre, yabancı uyruklu olan bu üç kadın, emniyete götürülmek üzere ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Kaza yaptı kaçmaya kalkıştı
Kaza yaptı kaçmaya kalkıştı

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, kaza anı ve sonrasındaki olaylar açıkça görülüyor. Otomobil sürücüsünün yasak bir yerden döndüğü ve bu sırada karşı yönden gelen motosikletin çarpışmadan kaçmak için manevra yaptığı görüntülere yansıyor. Daha sonra sürücünün otomobiline binerek kaçma girişiminde bulunduğu ve toplanan vatandaşlar tarafından engellendiği anlaşılıyor. Ayrıca, otomobilden inen üç kadının vatandaşlara saldırdığı ve küfürler savurduğu anlar da kaydedilmiş.

Kaza sonrası konuşan motosikletli kurye Atakan Günay, kazanın nedeninin yasak bir yerden dönen araç olduğunu belirtti. Kaza anında yaralandığını ve çevredeki insanların yardımıyla kaldırıldığını ifade etti. Polis ve ambulans ekiplerinin olaya müdahale ettiğini söyleyen Günay, otomobil sürücüsünün kaçma girişimine karşı vatandaşlar olarak engel olduklarını ve sonrasında polisin olaya müdahale ettiğini anlattı. Kendisinin ambulansla olay yerinden ayrıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaza Yaptı Kaçmaya Kalkıştı! Yakalamaya Çalışanlara Saldırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin