Martı, New York Borsası’nda Gong Çalacak

Martı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobilite şirketi Martı, hisselerinin MRT koduyla New York Borsası’nda işlem görmeye başlamasıyla birlikte heyecanlı bir açılış seremonisi gerçekleştiriyor. Martı’nın kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, yönetim ekibiyle birlikte bugün Türkiye saatiyle 16.30’da balkonda olacak ve açılış gongunu çalacak. Aynı zamanda Öktem, 231 yıllık borsanın anı defterini imzalayarak plaket alacak.

Açılış töreni kapsamında New York Borsası, ABD ve Türk iş dünyasının temsilcileriyle uluslararası yatırımcılar da ağırlanarak bir davet düzenlenecek.

Oğuz Alper Öktem, çalışanlarına hitaben yayınladığı mesajında, ABD’ye gitmeden önce Halka Arz etkinlikleri için heyecan verici bir döneme başladıklarını ve zorlu bir mücadele ile devler liginde yer alacaklarını ifade etti. Öktem, şirketin kalıcı olması için belirli bir oyun planına sahip olduklarını vurguladı.

Borsaya yeni kote olan bir şirketin hisse performansının ilk birkaç ay volatil olabileceğini belirten Öktem, şu şekilde devam etti: “Ancak asıl önemli olan, iş planımıza ve uzun vadeli başarıya inanan Amerikalı kurumsal yatırımcılardan milyarlarca liralık yeni finansmana ulaşmış olmamızdır. Biz her zamankinden daha iyi iş yapmayı ve değer yaratmayı hedefliyoruz. Göreceksiniz ki orta vadede çok daha farklı bir noktada olacağız. Şimdi hep birlikte bayrağımızı göndere çekmenin gururunu yaşayalım ve bu tarihi anın keyfini çıkaralım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Martı, New York Borsası’nda Gong Çalacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin