Murat Sancak: ‘’Yusuf Sarı, Fransa’da Tedavi Görecek’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak tarafından Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalar yapıldı. Maçta sakatlanan Yusuf Sarı’nın tedavi amacıyla Fransa’ya gideceğini belirten Sancak, ‘’Milli maça yetişmesini sağlamak istiyoruz’’ dedi.

Adanaspor’da Moraller Yerinde

Trendyol Süper Lig’in 8’inci haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanına çıktı. Bordo mavili ekip sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Haftanın en merak edilen maçları arasında yer alan Adana Demirspor Trabzonspor maçı sona erdi. Adana Demirspor haftayı 3 puanla kapatarak, Süper Lig’de zirve takibine devam ediyor. Maçta yaralanan milli futbolcu Yusuf Sarı’nın durumu da merak konusu olmuştu. Yusuf Sarı’nın sakatlığıyla ilgili net bilgiyi Başkan Murat Sancak paylaştı.

Murat Sançak Rakibini Övdü

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak maçın ardından gazetecilerle bir araya geldi. Trabzonspor’un iyi bir oyuncu kadrosu olduğuna dikkat çeken Adana Demirspor Başkanı, ‘’Bizim açımızdan baktığınızda maçın stresli olduğunu söyleyebiliriz. Takımımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyordu. Seri açısından bakıldığında Trabzonspor güçlü bir rakipti. Rakibimiz, puan sıralamasında alt sıralarda bulunabilir. Lakin, oyuncu kadrosunda çok iyi isimler bulunuyor. Aynı şekilde bizim de kadromuzda da iyi oyuncular var’’ ifadelerini kullandı.

‘’Milli Takım Arasını Değerlendireceğiz’’

Trendyol Süper Lig’in 8’inci hafta maçlarının tamamlanmasının ardından A Milli Takım’ın maçları başlayacak. Süper Lig ekipleri için milli maç arasının önemine dikkat çeken Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak, ‘’Bugünkü maçta hem bizim takım hem de rakibimizin zaman zaman iyi oynadığı bölümler oldu. Mücadele açısından iyi bir maçtı. Stres olmasına rağmen, galibiyetle sahadan ayrıldığımız ve serimiz devam ettiği için mutlu olduk. Önce Beşiktaş’ı ardından Alanyaspor’u mağlup etmiştik. Trabzonspor karşısında da galibiyet alarak yola devam etmemiz önemli oldu. Mili Takım maçları için verilecek arada oyuncularımız dinlenecekler. Henüz tam hazır olmayan futbolcularımız hazırlanacak’’ diye konuştu.

Yusuf Sarı’nın Sağlık Durumu

Adana Demirspor’un ev sahipliğinde oynanan Trabzonspor maçında milli futbolcu Yusuf Sarı sakatlık yaşadı. Sakatlığı nedeniyle maçtan çıkan milli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili sorulara yanıt veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sancak şu ifadeleri kullandı:

‘’Yusuf Sarı bizim için çok önemli bir futbolcu. A Milli Takıma, Adana Demirspor’dan davet edilen 3 futbolcudan birisi Yusuf Sarı’dır. Adalesinde bir problem olduğunu tespit ettik. Bu yüzden tedavi amacıyla Fransa’ya gidecek. Bu akşam yola çıkacak. Fransa’da alanında mahir ve uzman olan doktor tedavisini yapacak. Onun milli takıma katılmasını sağlayacağız. Tedavi süreci masraflı olsa bile yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor. Milli Takımımız ile birlikte oyuncularımızın finallerde mücadele etmesi önem taşıyor. Hamit Altıntop kulübümüzden kaleci hocamızı istedi. Kimi isterseniz alın yanıtını verdim. Milli Takımımızın finallere kalması gerekiyor. Bu yüzden herkesi alabilirler.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Sancak: ‘’Yusuf Sarı, Fransa’da Tedavi Görecek’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin