Petrol Ofisi İstasyon Sayısını 500’e Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Petrol Ofisi Grubu Tchibo ile iş birliğini genişlettiğini duyurarak Tchibo anlaşmalı istasyon sayısını 500’e çıkardı. Distribütörlük anlaşması çerçevesinde Petrol Ofisi bayileri ve iş ortakları artık Tchibo’dan kahve ürünleri ve makinelerini doğrudan tedarik edecek. Bu adım Petrol Ofisi Grubu’nun paydaşlarının karlılığını ve hizmet kalitesini artırma hedefi doğrultusunda atılmış bir adımdır. Kısa vadede Petrol Ofisi Grubu Tchibo’nun yer aldığı istasyon sayısını 600’e çıkarmayı planlamaktadır. Şu anda 500 istasyonda hizmet veren Tchibo’nun yıllık 4 milyondan fazla bardak kahve satışı gerçekleştirilmektedir.

Tchibo ile Anlaşmalı İstasyon Sayısı 500’e Ulaştı

Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu anlaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ülke genelinde 2 bine yaklaşan istasyon sayımızla akaryakıt sektörünün en geniş dağıtım ağı olduğumuz gibi aynı zamanda Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden biri konumundayız. Katma değerli girişimler oluşturmak cesametimizin yarattığı hacimden en önemli önceliklerimizden biridir. Yatırımlarımızı kendi ekosistemimizdeki binlerce iş ortağımız için çeşitlendirip derinleştirerek faaliyetlerimizin sosyoekonomik katkısını artırmaya odaklanıyoruz. Tchibo ile gerçekleştirdiğimiz bu sektörde bir ilk olan iş birliğinin temelinde de bu anlayışın yattığını belirtti.

Petrol Ofisi Tchibo Ürünlerini Doğrudan Tedarik Edecek

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk iş birliğiyle ilgili olarak 70 yılı aşan kahve uzmanlığımızdan ilham alarak özenle harmanladığımız kahvelerimizle hayatın farklı anlarında keyif ve lezzet sunan bir marka olduğumuzu ifade etti. Petrol Ofisi iş ortaklığımız ile dünyanın farklı bölgelerinde yetişen en kaliteli çekirdeklerden elde ettiğimiz gerçek kahve lezzetimizi molalara ve seyahatlere lezzet ve keyif katmak için sunuyoruz dedi.

Petrol Ofisi
Petrol Ofisi

 Petrol Ofisi Hedefi Tchibo İstasyon Sayısını 600’e Çıkarmak

Hasan Ulutürk Petrol Ofisi istasyon ve müşteri sayımız hızla artarken yeni imzaladığımız anlaşma ile iş birliğimizi bir adım öteye taşımanın mutluluğu içindeyiz. Artık geniş kahve çeşitliliğimiz ve kahve makinelerimizle Petrol Ofisi iş ortaklarının kahve deneyimine ortak olacağız. Ayrıca kahve tutkunları için daha fazla noktada yer almayı hedefliyoruz. Bu uzun soluklu iş birliği her iki taraf için de hayırlı olsun. şeklinde konuştu. Bu anlaşma Petrol Ofisi Grubu’nun genişlemeye devam eden iş birlikleriyle büyüme stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Petrol Ofisi İstasyon Sayısını 500’e Çıkardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin