Rönesans Holding Avrupa’da Ödül Kazandı

featured
Rönesans Holding
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rönesans Holding Rönesans Sağlık Yatırım şirketi aracılığıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 75 milyon Euroluk uzun vadeli finansman anlaşması yaparak EMEA Finance Achievement Awards 2022de En Başarılı Uzun Vadeli Finansman ödülünü kazandı. Rönesans Holding 30 ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye Avrupa Orta Asya ve Afrikayı kapsayan geniş bir coğrafyada projeler yürütmektedir.

Rönesans Sağlık Yatırım ve EBRD Arasındaki Anlaşma

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp bu önemli ödülü kazanmaktan duydukları mutluluğu paylaşarak EBRD ve diğer küresel finans kuruluşlarının Türkiye’ nin sağlık altyapı yatırımlarına verdiği destek ve güvenin değerli olduğunu belirtti. Kayaalp ayrıca Rönesans Sağlık Yatırımın Türkiyedeki sağlık projelerinde toplam 9 bin yatak kapasitesine sahip olduğunu ve tamamlandığında 4.5 milyar Euroya ulaşacak bir yatırım gerçekleştireceklerini ifade etti. Bununla birlikte şirketin yatırımlarının sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik açısından da dünya standartlarında olduğunu vurguladı.

Geniş Coğrafyadaki Faaliyetleri ve Başarıları

Kayaalp Rönesans Holdingin Türkiye dışında faaliyet gösteren şirketlerinin cirosunun %70ini oluşturduğunu ve Türkiyedeki yatırımlarının toplamda 7 milyar Euroyu aştığını belirtti. Gelecek 5 yıl içinde 10 milyar Euroya ulaşacak yeni yatırımlar gerçekleştirmeyi ve Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kayaalp EBRD ile iş birliklerini güçlendirerek ve vizyonları doğrultusunda büyüterek sağlık sektörü başta olmak üzere Türkiye ve diğer ülkelerde öncü bir şirket olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Rönesans Holding
Rönesans Holding

Rönesans Sağlık Yatırımın Sosyal ve Çevresel Sürdürülebilirlik Odaklı Yaklaşımı

Rönesans Sağlık Yatırımın aldığı 75 milyon Euroluk uzun vadeli finansman EBRDnin kurumsal yönetişim ve sürdürülebilir kalkınma standartlarına uygun olarak kullanılıyor. Ayrıca şirket toplumsal cinsiyete dayalı şiddet ve taciz konusunda uygulanabilir adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce, Rönesans Holding, Sürdürülebilirlik Ödülleri’nde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası EBRD tarafından Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Ekonomik Kapsayıcılık kategorisinde bronz ödül kazanmıştı. EBRDnin sağladığı finansman kurumsal yönetişimi güçlendirmek ve iklim risklerini yönetmek amacıyla kapsamlı bir Çevresel ve Sosyal Eylem Planı çerçevesinde kullanılmaktadır. Rönesans Holding sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda odaklı yatırımlarıyla küresel liderler arasında yerini korumaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rönesans Holding Avrupa’da Ödül Kazandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin