Bahamalar Yolcu Gemisine Türk Bayrağı Işıklandırması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en popüler turizm destinasyonu Bodrum yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Bahamalar yolcu gemisi Resilient Lady yeni yolcuları ile Bodrum’a geldi. Yolcu gemisine Türk Bayrağı ile ışıklandırılması yapıldı.

Resilient Lady Yeniden Bodrum’da

Yaz aylarının sona ermesine rağmen; ılıman iklimi ile turistlerin uğrak noktası olan Bodrum’a ‘Resilient Lady’ yolcu gemisi yeniden geldi. Muğla’nın Bodrum ilçesindeki marinaya sabah saatlerinde demir atan 277 metre uzunluğa sahip yolcu gemisi akşam saatlerine kadar limandan ayrılmadı. 2 bin 89 yolcunun konakladığı ‘Resilient Lady’ yolcu gemisinin 1150 personeli bulunuyor. Geçtiğimiz haftada Türkiye’ye gelen Bahamalar bandırmalı yolcu gemisi Türk Bayrağı ile ışıklandırılmıştı.

Türk Bayrağı ile Aydınlandı

Yunanistan’ın Santorini Limanı’ndan Muğla’nın Bodrum ilçesine hareket eden ‘Resilient Lady’ sabah saat 07:00 civarında demir attı. İngiliz ve Amerikalı turistleri ağırlayan Bahamalar bandırmalı gemi akşam saat 21:00’a kadar Türk karasularında kaldı. Yolcu gemisindeki yabancı turistler gün boyunca Bodrum’u keşfetti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı olması nedeniyle yolcu gemilerinin bayrağımız ile ışıklandırılması adet haline getirildi. ‘Resilient Lady’ yolcu gemisinin Bodrum’dan ayrılışı esnasında Türk Bayrağı ışıklandırılması yapıldı. Limandaki vatandaşlara görsel şölen sunan anlarda; gemideki turistlerde güverteye çıkarak el salladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahamalar Yolcu Gemisine Türk Bayrağı Işıklandırması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin