Amerika’da İş Kurmak İsteyenlere Büyük Fırsat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’da yatırımlara devam edildiği takdirde uzatılabilen E2 yatırımcı vizesi bölgedeki yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunuyor. 2021 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nın verilerine göre ülkede 33129 E2 vizesi onaylandı. Türkiye vatandaşlarının ise aynı dönemde 383 E2 vizesi onaylandı. ABD’de yeni bir hayata başlamak isteyenler için E2 yatırımcı vizesi hakkında değerlendirmede bulunan Yes Business Services Kurucusu Yunus Emre Şekeröz ayrıca ABD’de yatırım yapmak isteyenlere anahtar teslim iş seçenekleri sunduklarını anlattı.

E2 Yatırımcı Vizesi Yatırımcılara Sunulan Fırsatlar

Yunus Emre Şekeröz ABD’ye yatırımcı vizesiyle seyahat ederek iş kurma ve istihdam oluşturma fırsatının mevcut olduğunu ifade ediyor. Ancak bireysel olarak bu sürecin bazı zorlukları olabileceğini vurguluyor. İyi derecede İngilizce öğrenmek ve güvenilir bir iş ağı bulmak gibi gereksinimlerin bulunduğunu ifade ediyor. Bu nedenle hazır iş modelleri gibi franchising seçenekleri tercih edilebilir. Bayilikle birlikte yatırımcılara sunulan hazır yatırım olanakları daha kolay ve pratik bir yol sunuyor. Artık yeni ve hazır iş modelleri de mevcut.

Hazır İş Modelleriyle Kolay ve Pratik Yatırım Olanakları

E2 yatırımcı vizesiyle ABD’de kolaylıkla yatırım yapılabilirken bu vize belirli bir yatırım ve istihdam şartıyla alınan bir tür yatırımcı vizesidir. Bu vizeyle ABD’de 5 yıl kalınabilmekte ve vizenin süresi ticari faaliyetlerin devam etmesi şartıyla uzatılabilmektedir. E2 yatırımcı vizesinin bir diğer avantajı da aile üyelerini kapsamasıdır. Vize sahibinin eşi ve evlenmemiş 21 yaş altındaki çocukları da ABD’ye taşınabilirler. Vize sahibinin eşi ABD’de çalışma izni alabilirken çocuklar ise devlet okullarında ücretsiz eğitim alma imkanına sahip olabilir.

Amerika İş Fırsatı
Amerika İş Fırsatı

E2 Vizesiyle Aileler de Avantajlardan Yararlanabilir

E2 yatırımcı vizesi hem ABD’de yatırım fırsatlarından yararlanmayı sağlıyor hem de çocuklara nitelikli bir eğitim hayatı sunma imkanı sağlıyor. Yes Business Services Kurucusu Yunus Emre Şekeröz E2 yatırımcı vizesiyle iş kurmak isteyenlere hazır iş modelleri sunarak süreci kolaylaştırdıklarını belirtiyor. Bu sayede yatırımcılar iş kurma sürecinde daha hızlı ve güvenilir adımlar atabiliyor. ABD’de yeni bir geleceğe adım atmak isteyenler için E2 yatırımcı vizesi iş kurma ve istihdam yaratma imkanı sunan bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amerika’da İş Kurmak İsteyenlere Büyük Fırsat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin