Avrupa’dan Dört Ödül Birden Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOLKART Londrada düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreninden dört büyük ödülle dönerek Avrupa birinciliği elde etti. Bu başarıyla Folkart dört farklı kategoride ödül alan tek marka oldu. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası, Avrupa genelinde düzenlenen ödül töreninde 5 Yıldız Ödülü’ne layık görülerek, 5 yıldızlı Avrupa birinciliği elde etti. Ayrıca Folkart Vega Türkiye Karma Kullanım Yapı kategorisinde Award Winner Ödülüne layık görüldü ve www.folkart.com.tr websitesi Türkiye Web Sitesi kategorisinde Award Winner Ödülü aldı. Folkart daha önce de Çeşmedeki Folkart Blu ve Folkart Hills projeleriyle Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde farklı kategorilerde ödül kazanmıştı.

Folkart Nova ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası Avrupa Birinciliği Kazandı

Bu yıl elde edilen dört ödülün Folkartın projelerinin ve çalışmalarının doğruluğunu ve başarısını gösterdiğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ekibine çözüm ortaklarına paydaşlarına ve Folkartı tercih eden değerli müşterilere teşekkür etti.  Folkart kazandığı iki kategorideki 5 Yıldız Ödülü Avrupa birinciliği ile Afrika Arabistan Asya Pasifik Kanada Karayipler Orta ve Güney Amerika İngiltere ve ABDdeki değerlendirmelerde de 5 Star alan rakipleriyle yarışacak. 22 Şubat 2024te İngilterenin başkenti Londrada düzenlenecek olan Dünyanın En İyileri etkinliğinde dünya lideri olup olmadığı açıklanacak.

Folkart Dört Farklı Kategoride Ödül Alarak Tek Marka Olarak Öne Çıktı

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde kazananlar uluslararası jüri heyeti tarafından sunulan portfolyoların titizlikle incelenmesi sonucunda belirlendi. Jüri heyetinde 100’den fazla üye bulunmakta olup, jüri listesi organizasyonun şeffaflık ilkesine uygun olarak kamuya açıklandı. Folkart Avrupa Gayrimenkul Ödüllerindeki başarısının ardından şimdi dünya çapında değerlendirmeye tabi tutulacak.

Avrupa'dan Ödül Aldı
Avrupa’dan Ödül Aldı

Folkart Şimdi Dünya Çapında Değerlendirmeye Tabi Tutulacak

İki kategoride 5 Yıldız Ödülü Avrupa birinciliği alan Folkart Afrika Arabistan Asya Pasifik Kanada Karayipler Orta ve Güney Amerika İngiltere ve ABDdeki rakipleriyle yarışacak. İngilterenin başkenti Londrada düzenlenecek olan Dünyanın En İyileri etkinliğinde her kategoride Dünyanın En İyileri ilan edilecek. Folkart bu prestijli ödülleri kazanarak projelerinin ve çalışmalarının uluslararası alanda takdir gördüğünü kanıtlamış oldu. Heyecanla değerlendirme sonuçlarını bekleyen Folkart gelecekteki başarıları için umut verici bir adım atmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avrupa’dan Dört Ödül Birden Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin