Fatih’te Kılıçlı Saldırgan Paniğe Yol Açtı!

Fatih'te Kılıçlı Saldırgan Paniği Yol Açtı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih ilçesi Zeyrek Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, yabancı uyruklu bir saldırgan, elinde kılıç ve sopayla eşinin ağabeyine doğru yürüyerek mahallede paniğe neden oldu.

Suriyeli E.H. adlı kişi ve eşi arasında geçen tartışma sokağa taşındı. İddialara göre E.H., eşiyle olan tartışma sırasında eşine saldırarak darp etti. Çevrede bulunanlar tarafından uyarılmasına rağmen E.H., uyarılara aldırış etmedi. Ardından, eşinin ağabeyi olay yerine geldi ve E.H. ile arasında bir tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada E.H., elindeki kılıç ve sopayla kayınbiraderinin üzerine yürümeye başladı. Mahalle sakinleri, E.H.’nin elinde kılıç bulundurduğunu görünce büyük bir panik yaşadı. Durum hemen polise bildirildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek E.H.’yi gözaltına aldı.

Mahalle sakinlerinden Serpil Gürbüz, ailenin sık sık tartıştığını, ancak dün gece yaşanan kavganın saatlerce devam ettiğini belirterek, “Genellikle büyük kavgalar yaşanmazdı. Fakat bu sefer çok büyük bir kavga oldu. Saat 21.00 civarında başladı ve sabaha kadar sürdü. İlk olarak bir kişinin elinde kılıçla gördük. Dışarı çıktıklarında birbirlerine saldırdılar. İki veya üç kişi araya girip ayırdı. Kılıcı birkaç kez salladı, ancak öldürmek veya yaralamak amacıyla değil. Çocuklar ve herkes büyük bir korku yaşadı. Sabaha kadar hiç durmadılar. Ev içerisinde kavga eder gibi mahallenin ortasında kavga ettiler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih’te Kılıçlı Saldırgan Paniğe Yol Açtı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin