Fenerbahçe Yeni Sezon Formalarını Görücüye Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Maraton Fenerium Magazası’nda yeni sezon forma tanıtım programı düzenledi. Başkan Ali Koç ve futbolcular tanıtım programına katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Puma markası ile yaptığı forma anlaşması kapsamında yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı. Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi içerisindeki Fenerium Mağazası’nda yapılan lansman töreni FB TV ve Youtube Fenerbahçe hesabı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Başkan Ali Koç Törene Katıldı

Ülker Stadyumu içerisinde yer alan Maraton Tribünündeki mağazada gerçekleştirilen açılışa  Başkan  Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın da yer aldığı forma tanıtım programında PUMA markasının Türkiye temsilcileri de hazır bulundu. Kulüp çalışanları, gazeteciler ve Fenerbahçeli sporcular da forma lansmanında yerini aldı.

Fenerbahçe Taraftarı Canlı Takip Etti

Fenerium Mağazası’nda yapılan yeni sezon forma tanıtım programını taraftarlar da canlı takip etti. Fenerbahçe’den ayrılması gündeme gelen Arda Güler ise lansmanın en dikkat çeken ismi oldu. Başkan Ali Koç ve Arda Güler arasındaki yakın ilişki ekranlara yansıdı. Sarı lacivertli taraftarlar Arda Güler’in forma lansmanına katılmasını olumlu olarak değerlendirdi. Arda Güler’in yanı sıra futbolcular İrfan Can Eğribayat ve Ferdi Kadıoğlu da yoğun ilgi gördü.

Yeni Formaları Satışa Çıktı

Puma markası tarafından hikayesi olan tasarımlar yapıldığına dikkat çeken Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, ‘’Maraton Tribünü’nün altında yer alan mağazamızın açılığını 6 Ocak’ta gerçekleştirdik. 1900 metrekare olan mağaza genişliğini 75 gün içerisinde 2600 metrekareye çıkarmayı başardık. Avrupa’daki kulüplerin mağazalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Feneirum Maraton mağazası gibi bir mağazaya rastlayamadık. Mağazacılık alanında bir ilke imza attık. Bu sezon rekor satışlar gerçekleştirdik. Gelecek sezonda benzer şekilde rekora ulaşacağımıza inanıyorum. Günümüz şartlarında dijital mağazacılığın önemli arttı. Taraftarlarımızı mağazamızı ziyaret etmeye bekliyoruz’’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Yeni Sezon Formalarını Görücüye Çıkardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin