Mars Premium Finans Deneyimi Sunan Yenilikçi Bir Uygulama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emrah Kaya Burcu Bekdaş ve Eray Yüksek tarafından ortaklaşa kurulan MARS daha iyi bir yaşam sunma hedefiyle tasarlandı ve otelde düzenlenen bir lansmanla duyuruldu. MARS tek bir uygulama ve kart aracılığıyla bankalardaki tüm finansal işlemlerin yönetilebildiği yenilikçi özellikleri ve fırsatlarıyla kullanıcılara premium bir finans deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kullanıcılar İçin Tüm Kartları Tek Bir Yerde Yönetme ve Harcamalarını Kontrol Etme İmkânı Sunan MARS

MARS sayesinde kullanıcılar tüm kartlarını tek bir yerden yönetebilme harcamalarını bölüşebilme ve limitlerini birleştirme imkânına sahip oluyorlar. Aynı zamanda harcamalarını tasarruflarını planlarını ve paralarını kendileri yönetme özgürlüğüne sahipler. Bu premium finans deneyimi sunan kart tanımlanan tüm kartların limitlerini tek bir yerden birleştirerek ve tek seferde harcama yapma seçeneği sunuyor. MARS MasterCard Gümüş Logoya sahip olması sayesinde kullanıcılar yurt içi ve yurt dışı avantajlardan da faydalanabiliyor.

MARS Ekim Ayı İtibariyle Avrupa Pazarına Açılıyor

MARS Kurucu Ortağı Emrah Kaya lansmanda yaptığı konuşmada MARS’ın uzun bir tasarım ve geliştirme sürecinin sonucu olarak ortaya çıkan bir ekosistem olduğunu belirtti. Amacın kullanıcıların finansal anlamda kontrolü ellerinde tuttukları daha özgür bir deneyim yaşamalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Kaya kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre tasarladıkları bir evrene sahip olacaklarını ifade etti. MARS’ı özgür ruhlu akılcı harcama yapabilen yeniliğe açık ve premium bir yaşam sürebilmek isteyenlerin buluşma noktası olarak tanımlayan Kaya hedeflerinin bu yılın sonunda 155 bin kullanıcıya ulaşmak olduğunu ve Ekim ayı itibariyle Avrupa’ya açılmayı planladıklarını belirtti.

MARS Premium
MARS Premium

MARS Kullanıcılarına Premium Finans Deneyimi Sunarken Yeni Hedefler Belirliyor

Emrah Kaya MARS’ın kullanıcılara sunduğu hizmetleri ve gelecekteki hedeflerini anlatırken MARS’ın dijital yaşamı tercih eden ve finansal dünyalar yönetmeyi mobil şube aracılığıyla tercih eden insanlar için bir neobank olduğunu vurguladı. Kaya kullanıcıların MARS’ı sadece 30 saniyede indirerek erişebileceklerini ve istedikleri takdirde 16 gram saf metalden üretilmiş bir kart talep edebileceklerini belirtti. Geleneksel bankalarda gerçekleştirilen fatura ödemeleri para transferleri ve alışveriş taksitlendirmeleri gibi işlemleri de MARS üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mars Premium Finans Deneyimi Sunan Yenilikçi Bir Uygulama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin