Yatırımcılar Yön Değiştirdi! Bunu Alan Kazanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcı yönünü değiştirdi. Block Earner’ın Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere dolar ve altının hızlı yükselişi nedeniyle alım satım işlemlerinde makas farkının genişlediğine dikkat çekti. Karadere yatırımcıların bu makas farkının çözümünü blok zincirinde bulduğunu ve bazı yatırımcıların altın ve dolara endeksli kripto para birimlerine yönelmeye başladığını söyledi. Doların Türk Lirası karşısında sürekli yükseliş eğiliminde olduğu ve gram altının da bu yükselişi destekleyerek 1.450 TL’nin üzerine çıktığı belirtiliyor.

Makas Farkının Açılması ve Yatırımcıların Tercihi

Bu durumun farklı satış kanallarında ve alım satım arasındaki makasın açılmasına neden olduğunu ifade eden Karadere açılan makas aralığının bazı yatırımcıları dolara endeksli USD Coin (USDC) ve altını blok zincirine taşıyan PAX Gold (PAXG) gibi kripto para birimlerine yönlendirdiğini söyledi.Karadere kullanıcıların hafta sonu dahi güvenle işlem yapabildiğini ve piyasalar kapalıyken de aktif olarak hareketliliklerden anlık olarak yararlanabildiklerini vurguladı.

Blok Zincirinde Güvenli Yatırımların Artışı

PAXG USDT ve USDC gibi kripto para birimlerinin dolar ve altın yatırımını blok zincirinin güvenliğiyle buluşturduğunu belirten Karadere Block Earner kullanıcılarının 7 gün 24 saat güncel piyasa rakamlarını kullanarak alım satım yapabildiğini ve bu varlıklarla tasarruflarını değerlendirebildiğini ifade etti. Karadere blok zincirinde bu tür varlıklara yatırım yapan kullanıcıların külfetli işlem ücretleri ve saklama maliyetlerinden korunduğunu söyledi. Ayrıca kullanıcı dostu bir arayüz üzerinden istedikleri zaman alım satım yapabilme imkanı sunduklarını ve DeFi hesabına geçişle kullanıcıların USDC yatırımları üzerinden tasarruf elde edebildiğini belirtti.

Yatırımcı
Yatırımcı

Block Earner’ın Referans Programıyla Kullanıcıların Kazancı

Dijitale ve blok zincirine taşınan dolar ve altınla daha fazla bireysel fırsatçı ile tanıştırmak amacıyla bir referans programı başlattıklarını belirten Karadere kullanıcıları iş ortağı gibi konumlandırdıklarını ve platforma getirdikleri her yeni kullanıcı için bir komisyon kazancı elde etmelerini sağladıklarını ifade etti. Referans programına katılanların ilk 90 gün boyunca davet ettikleri her arkadaşının komisyonlarının yarısını sonraki süreçte ise yüzde 20’sini kazanabileceklerini belirtti. Bu ödüllerin Bitcoin cinsinden biriktiğini söyleyen Karadere, ayrıca arkadaşını platforma yönlendiren yatırımcıların 2.000 TL’lik ilk yatırımlarında 50 TL kazandıklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yatırımcılar Yön Değiştirdi! Bunu Alan Kazanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin