Milli Yol Partisinden Açıklama! Emirle Ekonomi Yönetilmez

featured
Milli Yol Partisi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yeni ekibini değerlendirerek umut dolu olduğunu ifade etti. Ancak kendi kafalarına veya emirlere dayanarak ekonomi yönetilmesinin doğru olmadığını vurguladı. Çayır para yönetiminin askeri bir düzen gibi olmadığını ve ekonominin gerçeklere dayalı bir şekilde yönetilmesi gerektiğini ifade etti. Çayır Türkiye’nin gerçeklerle hareket etmesi gerektiğini ve ekonomik konularda geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması gerektiğini söyledi.

Borçlarla Ödenen Sistemde Uzun Süreli Başarı Mümkün Değil Birlik ve Güven Önemli

Borçlarla ödenen bir sistemde uzun süreli bir başarı sağlanamayacağını ve ilişkilerdeki güvenin önemine dikkat çekti. Ayrıca siyasi aktörlerin milletin birliğini sağlamaları gerektiğini ve oy almak için insanları birbirine düşürmenin anlamsız olduğunu belirtti.Çayır ayrıca PKK terör örgütünün seçime müdahale ettiğini ve bunun sonuçlarının milletle paylaşılması gerektiğini ifade etti. Bölücü veya ötekileştirici anlayışların Türkiye’ye hiçbir faydası olmadığını ve birlikte gelecek inşa etme sorumluluğumuzun olduğunu vurguladı.

Birlik ve Değişim İçin İktidar ve Muhalefetin Ortak Vizyon Oluşturması Gerekiyor

 İktidar ve muhalefetin bir arada olması ve ülkenin birliğini sağlaması gerektiğini belirten Çayır siyasi aktörlerin oy uğruna toplumu bölmekten kaçınmaları gerektiğini ifade etti. Çayır Türkiye’nin karşı karşıya olduğu zorlukları aşabilmesi için değişikliklere ihtiyaç olduğunu dile getirdi. İktidarın ve muhalefetin bu gerçekleri kabul etmesi ve ortak bir vizyon oluşturması gerektiğini vurguladı. Milleti bir arada tutmanın birbirimizi ayırmadan ve ötekileştirmeden geleceği kurmanın önemli olduğunu belirtti. PKK terör örgütünün seçime müdahale etmesi konusunda da Çayır bu gerçeği millete aktarmak gerektiğini söyledi. Oyun içinde oyun oynamanın gerekli olmadığını ve bazı hakikatlerin farkında olduklarını ifade etti.

Milli Yol Partisi
Milli Yol Partisi

Türkiye’nin Birlik ve Beraberlik İçinde Gerçeklere Odaklanması Gerekiyor

Ülkenin geleceğini belirleyecek olanın birkaç insanın veya iktidarın düşüncesi olmadığını vurguladı. Çayır Türkiye’nin bölünmeden birbirini ayırmadan ve birbirini iteklemeden hareket etmesi gerektiğini belirtti. Siyasi aktörlerin oy uğruna toplumu bölmek yerine bir araya getirmeleri gerektiğini ve bu anlayışlardan uzaklaşılması gerektiğini ifade etti. İktidarın ve muhalefetin elini kafa arasına alarak ülkenin geleceği için birlikte çalışması gerektiğini vurguladı. Milli Yol Partisi başkanı Çayır Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerçeklere odaklanması ve ekonomik/siyasi değişimlere yönelmesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Yol Partisinden Açıklama! Emirle Ekonomi Yönetilmez

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin