Altay’da Efe Gün Sayıyor

Altay'da Efe Gün Sayıyor
Altay'da Efe Gün Sayıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1’inci Lig ekiplerinden Altay SK’da forma terleten genç stoper Efe Sarıkaya, ilerleyen günlerde  yuvadan uçmaya hazırlanıyor.

Altay’da Efe Gün Sayıyor

Altay'da Efe Gün Sayıyor
Efe Sarıkaya

Trendyol 1’inci Lig takımlarından İzmir temsilcisi ekibin Süper Lig’de yer aldığı 2021-22 futbol sezonunun son haftalarında ilk kez forma şansı verdiği ve geçtiğimiz sezonda ise 1’inci Lig’de vitrine çıkarmış olduğu 17 yaşındaki defans oyuncusu Efe, Bodrumspor’la anlaşmak üzere.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ayhan Dündar’ın Bodrumspor’la bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde  son pazarlıkların yapıldığı öğrenildi. Milli futbolcu Efe’nin de Muğla takımına gitmeyi kabul ettiği ifade edildi.

İzmir temsilcisi kulüp yönetimi Efe’yi 450 bin Euro bonservis ile satarak son zamanlarda yaşadığı maddi sorunlar konusunda az da olsa rahatlamak istiyor. Ayrıca İzmir ekibinin, Efe’nin bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacağı bildirildi.

Altay SK, Efe’nin transferinden gelecek olan parayla golcü oyuncu Marco Paixao’nun kalan alacaklarını ödemenin planlarını yapıyor. Kulübün gelecek sezon öncesinde çalışmalarını sürdürdüğü Afyon kampına katılan Paixao, takımdan ayrı bireysel olarak çalışarak kulüpten ödeme bekliyor. (Alacaklarının bir kısmı ödenmiş durumda.)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altay’da Efe Gün Sayıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin