Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda

Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda
Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1’inci Lig’de mücadele eden Altay’ın 17 yaşındaki milli stoperi Efe Sarıkaya’ya yine aynı ligde mücadele eden ve geçen sezon play-off finali oynayan Bodrumspor talip oldu.

Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda
Efe Sarıkaya

Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda

Trendyol 1’inci Lig takımlarından İzmir temsilcisi kulüple görüşmelerini sürdüren Bodrumspor’un, Efe’yi ilerleyen günlerde renklerine bağlayabileceği ifade edildi.

Avrupa’da bazı kulüpler tarafından takip edilen fakat düşük tutarda tekliflerin gelmesinden ötürü satışı gerçekleşmeyen Efe’nin futbol kariyerine bir süre daha Türkiye’de devam etmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takımın bu transferden 500 bin Euro bonservis geliri elde edeceği, bir sonraki satıştan İzmir ekibinin yüzde 25 pay alma şartı koştuğu iddia edildi.

Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Efe’nin önünü kapatmak istemeyen ve forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmesini hedefleyen İzmir kulübü, acil ödemelerini de Efe’nin transferinden gelecek olan bonservis geliriyle yapmayı planlıyor. İzmir ekibinin kurmayları, Efe’nin Bodrumspor‘da piyasa değerini katlayıp siyah-beyazlı kulübe bir sonraki transferde önemli bir pay kazandıracağına inanıyor.

Marco Paixao Kampa Katıldı

Siyah-beyazlı kulüp yönetiminin yeniden anlaşma sağladığı Portekiz’li golcü Marco Paixao, kulübün Afyon’da sürdürdüğü kampa katıldı. Altay’da Özgür, Ceyhun, Ozan, Deniz, Murat Uluç, İbrahim, Zeki ve Tolga’nın ardından Paixao’nun da takıma katılmasıyla teknik ekibin yüzü güldü. Kulüp yönetimi diğer yabancı oyuncuları Eric Björkander ve Mohammed Naderi ile de temaslarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altaylı Efe Bodrumspor Yolunda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin