Fenerbahçe, Umut Nayir’ Transferini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, 2023-24 sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip Umut Nayir’i kadrosuna dahil ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları kapsamında Eyüpspor’dan Umut Nayir’i transfer ettiğini açıkladı. Sarı lacivertli yönetim tarafından bu sezonun ilk transferi Edin Dzeko olmuştu. İngiliz futbolcu Ryan Kent’i kadrosuna katan Sarı Kanarya, dün ise Alexander Djiku ile sözleşme imzalamıştı.

Milli Futbolcu ile Sözleşme İmzalandı

Sarı lacivertli ekibin son transferi ise Umut Nayir oldu. 2 yıl ve artı 1 yıl opsiyonun bulunduğu sözleşmenin imzalandığı açıklandı. Geçtiğimiz sezon Eyüpspor tarafından Ümraniyespor’a kiralık olarak gönderilen milli futbolcu 33 maçta görev almıştı. Umut Nayir geçen sezon 18 gol attı. 3 asist üretti.

Fenerbahçe’nin Yeni Santraforu Oldu

Ülker Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde yönetici Selahattin Baki ile birlikte Sportif Direktör Mario Branco hazır bulundu. Sarı lacivertli kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklanan transfer taraftarların heyecanlanmasını sağladı. Milli futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeye imza attı. 30 yaşındaki Umut Nayir’in sarı lacivertli ekibin yeni santrfor oyuncusu oldu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Umut Nayir’ Transferini Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin