Galatasaray’ın Genç Yıldızı Sakatlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 6’ıncı haftasında Galatasaray, Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısında Kazımcan Karataş sakatlanarak soyunma odasına gitti.

Kadroda Önemli Değişiklikler

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, ligin 6’ıncı haftasında Başakşehir ile karşılaşıyor. Hafta içerisinde UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçına çıkan sarı kırmızılı ekip sahada 2-2’lik skorla ayrılmıştı. Kopenhag’ı ağırlayan Galatasaray maçın son bölümünde Sacha Boey ve Tete ile golleri bulmuştu. A Grubundaki ilk puanını alan Cimbom, Süper Lig’de de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Okan Buruk’tan Radikal Değişim

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk tarafından Başakşehir maçının ilk 11’inde önemli değişiklikler yapıldı. Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a karşı mücadele eden ilk 11’den 5 oyuncunun değiştiği görüldü. Sarı kırmızılı ekibin savunma hattındaki en önemli oyuncusu Victor Nelsson ise kadroda yer almadı. Victor Nelsson’un kız arkadaşının doğumu nedeniyle geniş kadroda olmadığı açıklandı. Nelsson’un yokluğunda ise ilk 11’de yeni transfer Davinson Sanchez forma şansı buldu. Sol bek mevkisinde ise Angelino yedeğe çekilirken; genç yıldız Kazımcan Karataş ilk 11’de sahaya çıktı.

Galatasaray Erken Değişiklik Yaptı

Galatasaray taraftarının büyük umutlar beslediği Kazımcan Karataş, bu sezon Süper Lig’deki ilk 11 performansı için sahaya çıktı. Genç yıldız büyük bir talihsizlik sonucu maçın 26’ncı dakikasında sakatlandı. Başakşehirli futbolcu Eden Karzev ile ikili mücadele içerisine giren Kazımcan Karataş yerden kalkamadı. Sağlık ekibi tarafından sahada tedavi edilen yıldız futbolcu için değişiklik işareti verildi. 20 yaşındaki Kazımcan Karataş sakatlığı nedeniyle doğrudan soyunma odasına gitti. Genç yıldızın sağlık ekibinden destek aldığı ve sektiği görüldü. Kazımcan Karataş’ın yerine ise Kaan Ayhan oyuna girdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’ın Genç Yıldızı Sakatlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin