Gaziantep FK, Samsunspor Deplasmanından 3 Puan Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Samsunspor deplasmanına çıkan Gaziantep FK, 2-1’lik skorla sahadan ayrıldı. Teknik Direktörü Marius Sumudica, ‘’Samsunspor taraftarının bizi alkışlaması galibiyetten daha önemliydi’’ dedi.

Sumudica’dan Taraftara Teşekkür

Trendyol Süper Lig’de 7’nci hafta maçları başladı. Haftanın ilk maçı Gaziantep FK ve Samsunspor arasında oynandı. Samsunspor’un ev sahipliği yaptığı maçtan galip ayrılan ise Gaziantep oldu. Maç sonu medya mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik adamlar desteklerinden ötürü taraftara teşekkür etti. Teknik Direktörü Marius Sumudica, ‘’Taraftarımız bizi yine yalnız bırakmadı. Sayıları az olmasına rağmen desteklerini hissettik, teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Samsunspor’da Mağlubiyet Üzüntüsü

Samsunspor Analiz Departman Şefi Emre Bayraktar tarafından maç sonu değerlendirmesi yapıldı. Mağlubiyetten dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Emre Bayraktar, ‘’Maça çok iyi hazırlanmıştık, öyle ki oyuncularımızla birlikte üç dört gün boyunca tesislerimizde konakladık. Bu nedenle hayal kırıklığımızda büyük oldu. Rakibimiz, basit hatalarımızdan dolayı 2 gol buldu. Kalemize gelen 2 şutunda gol olması üzüntü verici oldu. Maçın ikinci yarısında ise sistem değişikliğine gitmeye karar verdik. Gol bulmak için çift forvete döndük. Oyuncu değişiklikleri isteğimizin artmasında etkili oldu ama rakip kaleye isabetli şutumuz bulunmuyor. Bu maçtaki performansımızdan dolayı taraftarımızdan özür diliyoruz’’ dedi.

‘’Taraftarımızdan Destek Bekliyoruz’’

Samsunspor camiasının birlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Samsunspor Analiz Departman Şefi Emre Bayraktar, ‘’Taraftarımızdan mağlubiyet için özür diliyoruz. Lakin, oyuncularımıza daha fazla destek olunması gerekmektedir. Taraftarımızın tepkisini doğal karşılıyorum. Bizim kötü diyebileceğimiz bir oyuncu grubumuz yok. Aidiyet duygusu da zaman içerisinde oluşacaktır. Kaliteli oyuncularımız bulunuyor. Samsunspor’un ligde kalması gerekmektedir. Şu an destek zamanındayız. Rize maçından 3 puanla ayrılmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK Galibiyeti Hak Etti

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica maç sonu değerlendirme toplantısında taraftarına teşekkür etti.  Futbolcularının maç içerisinde iyi mücadele ettiğine dikkat çeken Teknik Direktör Marius Sumudica, ‘’Buradan 3 puanla ayrılmamız iyi oldu. 5-4-1 sistemine göre oynadık. Rakibimize gol fırsatı tanımadık. Penaltı pozisyonu dışında rakip imkan bulamadı. 10’a yakın taraftarımız bizi desteklemek için geldi. Fedakarlıkları ve destekleri için çok teşekkür ederim. Samsunspor taraftarı da bizi alkışladı. Bu skordan da önemlidir. Rakibimiz bize saygı gösterdi. Bugün galibiyeti hak eden taraf bizdik. Samsunspor’un da ligde kalmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gaziantep FK, Samsunspor Deplasmanından 3 Puan Aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin