Göztepe Emir’den Vazgeçti Hedef Orta Saha

Göztepe Emir'den Vazgeçti Hedef Orta Saha
Göztepe Emir'den Vazgeçti Hedef Orta Saha
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek sezon öncesi hazırlıklarına devam eden ve İtalya’daki kampını tamamlayarak yurda dönen Göztepe, Emir Ortakaya’dan vazgeçti.

Göztepe Emir'den Vazgeçti Hedef Orta Saha

Göztepe Emir’den Vazgeçti Hedef Orta Saha

Trendyol 1’inci Lig ekiplerinden Göz-Göz, Fenerbahçe’den tekrar kiralamak istediği defans oyuncusu Emirhan’dan vazgeçti.

Emirhan yerine Alanyaspor kadrosundan 20 yaşındaki Ümit Akdağ’ı kiralayan İzmir ekibi, kadrosuna orta saha oyuncu arıyor. Transfer çalışmaları kapsamında orta sahaya en az 2 transfer da yapmayı planlayan Göz-Göz, öten yandan ise dolu olan yabancı oyuncu kontenjanını açmaya çalışıyor.

İzmir kulübünün Kvasina ile yollarını ayırması bekleniyorken, daha önce adı gidecek olanlar arasında geçen Tijanic ise İtalya’daki kampta göze girdi.

Tijanic, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Suudi Arabistan takımlarından Al-Adalah’a kiralanmıştı fakat yeni kulübü küme düşünce, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Bu yüzden İzmir kulübüne dönen Tijanic’in göstermiş olduğu performanslar kampın en iyilerinden biri olmayı başardığı öğrenildi.

Kadro yapısı gereği orta sahada eksiği olan İzmir kulübünün, Sloven oyuncu Tijanic’i göndermesi beklenmiyor. Kampın son bulması ile 2 gün izin yapacak olan sarı-kırmızılı ekibin, çalışmalarına cumartesi günü tesislerde devam etmesi bekleniyor.

Yukarıdaki bilgilere ek olarak Göz-Göz, yeni sezonun ilk haftasında 13 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te Gürsel Aksel Stadı’nda (evinde) Sakaryaspor’la karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe Emir’den Vazgeçti Hedef Orta Saha

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin