Pınar Karşıyaka’nın Gözü Angola’da

Pınar Karşıyaka'nın Gözü Angola'da
Pınar Karşıyaka'nın Gözü Angola'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, yabancı kısa forvet transferinde frene basıp takımdan ayrılarak Maccabi Tel Aviv’e imza atma ihtimali olan Braian Angola’nın durumunu beklemeye başladı.

Pınar Karşıyaka'nın Gözü Angola'da
Braian Angola

Pınar Karşıyaka’nın Gözü Angola’da

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmir ekibi, Maccabi Tel Aviv’e imza atma ihtimali olan Braian Angola’nın durumunu beklemeye başladı.

Geçtiğimiz sezon içerisinde Galatasaray’dan Karşıyaka’ya gelen ve gösterdiği performanslar henüz lig bitmeden İsrail takımıyla söz kesen 29 yaşındaki forvet Angola, Maccabi Tel Aviv için girdiği sağlık testlerini geçemedi.

Yunanistan‘ın AEK takımından forma giydiği süreçte kalp kası iltihaplanması sebebiyle 6 ay boyunca maçlardan uzak kalan Angola’nın yine kalbindeki rahatsızlık yüzünden sağlık testine takıldığı öğrenildi.

Maccabi Tel Aviv, forvet oyuncu ile sözleşme imzalayıp imzalamama konusunda yapılacak olan ikinci testlerin sonucunu beklerken, Kolombiya asıllı ABD’li forvet Angola, İsrail ekibine transfer olmazsa Karşıyaka tekrar devreye girecek.

Geçen sezonki 6 yabancısından McCollum, Vitto Brown ve Jaylon Brown’la yeniden anlaşan Kaf-Kaf, Angola da kalırsa 4 yabancısını kadroda tutacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pınar Karşıyaka’nın Gözü Angola’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin