A Milli Futbol Takımı Taktik Antrenmana Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı Galler maçı öncesi taktiksel antrenman çalışmalarını tamamladı. Samsun’da oynanacak olan Türkiye-Galler maçının hazırlık çalışmaları sona erdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma hakkı kazanmak için mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Galler maçının hazırlıklarını tamamladı. EURO 2024 Şampiyonası için eleme grubu maçlarını oynayan milli takımımız 19 Haziran’da Galler ile karşılaşacak. Alman teknik direktör Stefan Kuntz’un liderliğinde gerçekleştirilen taktiksel antrenman çalışmasını 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Basın mensuplarının da ilk 15 dakika boyunca takip edebildiği antrenman ısınma hareketleri ile başladı, taktik çalışması ile sona erdi.

‘’Galler Maçında Tek Hedef Galibiyet’’

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Galler maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Milli takımın tek hedefinin galibiyet olduğuna dikkat çeken Alman teknik adam, Galler’in forvet oyuncusu Kiefer Moore’un maçta görev alamayacak olmasının taktiksel planlarını etkilediğini açıkladı. Türkiye ile birlikte D Grubu’nda Hırvatistan, Galler ve Letonya Milli Takımları yer alıyor. EURO 2024 grup eleme maçlarının 4’ncüsüne çıkacak olan A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını tamamladı.

A Milli Futbol Takımı Taktik İdmanında Dikkat Çeken Detay

Galler takımının forvet oyuncusu Kiefer Moore’un maçta yer almayacak olması A Milli Futbol Takımı için taktiksel değişiklik yapılmasını sağladı. Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ‘’Galler takımı için önemli bir kayıp olacaktır. Taktik antrenmanlarımızda bu eksiklik üzerinden çalışmalar yaptık. Yine bu yönde çalışmalarımız olacak. Galler takımını iyi analiz ettik ve özelliklerini biliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Galler Maçı Biletleri Tükendi

Türkiye Milli Takımı taktik idmanın tamamlanmasının ardından maç saatini beklemeye başladı. 19 Haziran Pazartesi günü saat 21:45’te Türkiye-Galler maçı başlayacak. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan maçın biletleri tükendi. Türkiye-Galler maçı için 39 bin 919 biletin satıldığı öğrenildi. Ay yıldızlılar, Galler maçından galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmak için mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Futbol Takımı Taktik Antrenmana Çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin