Stefan Kuntz: ‘’Galler Maçında Eksikliklerimizi Düzelteceğiz’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve Abdülkerim Bardakçı, Galler maçı öncesi gazetecilerin karşısına çıktı. Alman teknik adam Letonya maçındaki eksiklikleri Galler maçında düzelteceklerini belirtti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılım bileti almak isteyen A Milli Futbol Takımımız D grubundaki mücadelesine devam ediyor. D Grubu’nda Türkiye Milli Takımı ile birlikte Letonya, Galler ve Hırvatistan yer alıyor. Letonya maçını İrfan Can Kahveci’nin son dakika da attığı golle 3-2 kazanan milli takım eleştirilerin hedefinde yer aldı. Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takımda hazırlık çalışmaları devam ediyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile birlikte milli futbolcu Abdülkerim Bardakçı gazetecilerle buluştu. Galler maçı öncesinde sorulara yanıt veren Alman teknik adam, ‘’Letonya maçındaki eksikliklerimizi gidermek için çalıştık. Galler maçında bu eksiklikleri düzeltmeye odaklanacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘’Galler Takımını Analiz Ettik’’

Galler takımının yıldız futbolcusu Kiefer Moore’un yokluğunu değerlendirmek istediklerini belirten A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ‘’Galler maçının basit olduğunu söyleyebileceğimiz bir durum bulunmuyor. Dolayısıyla maç hazırlıklarımızı bu farkındalıkla tamamladık. Galler takımı için Kiefer Moore’un yokluğu önemli olacaktır. Antrenman çalışmalarımızda bu eksikliğin üzerinde duruyoruz. Galler takımını analiz ettik ve hangi özelliklere sahip olduklarının farkındayız. Bizim hangi oyuncular ve nasıl bir oyun oynayacağımız üzerinde durmamız daha iyi olacaktır’’ şeklinde konuştu.

Stefan Kuntz: ‘’Arda Güler’den Memnunum’’

Türkiye’nin son yıllarda çıkardığı en önemli yetenekler arasında yer alan Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, ‘’Arda, Letonya maçında istediklerimizi yaptı. Memnun edici bir performans sergiledi. Tabii, Letonya ile Galler maçları farklı olacaktır. Bu yüzden oyun anlayışımızda da farklılıklar olabilir. Özellikle savunma hattında rakibimizi karşılama çalışmaları üzerinde duruyoruz. Galler maçına çıkacak ilk 11’i daha önceden açıklamıyorum, öncelikle takım içerisinde çalışmamız ve hazırlanmamız gerekiyor. Barış Alper Yılmaz’a gelirsek onu Milli Takıma davet eden hoca benim. Onun yeteneğini ve pırıltısının farkındayız, ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz ve yararlanmak istiyoruz. Galler maçını sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim’’ dedi.

‘’Sadece Galibiyete Odaklanıyoruz’’

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan milli futbolcu Abdülkerim Bardakçı ise sadece galibiyete odaklandıklarını ifade etti. Abdülkerim Bardakçı sözlerine şöyle devam etti:

‘’Savunma oyuncusu olarak tabii ki gol yememek bizim önceliğimizdir. Gol ve asist üretmek ise savunma oyuncuları için ekstra şeyler olarak değerlendirilebilir. Gol ve asist yapmayı seviyorum. Antrenman çalışmamızda da Merih ile birlikte aynı golü kaydetmiştim. İlk kez milli takım forması giydiğim maçta gol attığım için mutluyum. Galler maçı bizim için zor olacak ama iyi hazırlandık. Samsun’daki taraftarlarımızın desteğini de arkamızda hissedeceğiz. D grubundan çıkmayı hedefliyoruz. İlk önceliğimiz Galler maçından galibiyetle ayrılmak olacak. Başka bir şey düşünmüyoruz. Samsun’u hem şehir olarak seviyorum hem de futbol sevgisi ve tutkusu olan bir şehir olarak görüyorum. Rakibimiz iyi bir takım, maçı heyecanla bekliyoruz.’’

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Stefan Kuntz: ‘’Galler Maçında Eksikliklerimizi Düzelteceğiz’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin