Efsanevi Türk Futbolcu Ve Teknik Direktör Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbol camiasının değerli isimlerinden biri olan Sakıp Özberk, yaşamını yitirdi. Hatay’ın Arsuz ilçesindeki yazlığı yakınındaki denizde gerçekleştirdiği bir deniz aktivitesi sırasında gözden kaybolan Özberk, çevredeki vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine arama çalışmaları başlatıldı.

Özberk Denizden Çıkarıldı

Olay yerine sevk edilen deniz polisi ve sağlık ekipleri, Özberk’i denizden çıkardılar ancak yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Özberk’in cenazesi, Arsuz Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu Açıklama Yaptı

Sakıp Özberk‘in vefatıyla ilgili derin üzüntüsünü dile getirerek bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, Türk futbolunun kıymetli isimlerinden biri olan eski futbolcu ve deneyimli teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rahmetli Mehmet Sakıp Özberk’e Allah’tan rahmet diler, ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı temenni ederiz ifadelerine yer verildi.

Futbolcu
Futbolcu

Kariyeri Boyunca Önemli Başarılar Elde Etmişti

Sakıp Özberk, futbolculuk kariyerinde Reyhanlıspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor gibi tanınmış kulüplerde forma giydi. Teknik direktörlük kariyeri ise Gaziantepspor, Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Konyaspor, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor gibi çeşitli kulüplerde görev yaparak devam etti. Türk futboluna hem oyuncu olarak hem de teknik direktör olarak katkı sağlayan Özberk’in kaybı, spor camiasında derin bir üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efsanevi Türk Futbolcu Ve Teknik Direktör Hayatını Kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin