Erdoğan Yeşilyurt’un Yeni Takımı Antalyaspor Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılından itibaren Demir Grup Sivasspor forması giyen Erdoğan Yeşilyurt’un yeni adresi Fraport TAV Antalyaspor oldu. 29 yaşındaki futbolcu 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor oyuncu kadrosuna yeni takviyeler yapmaya devam ediyor. Demir Grup Sivasspor’un simge oyuncularından Erdoğan Yeşilyurt’u transfer eden kırmızı beyazlı ekip imza töreni düzenledi. Burdur MAKÜ Tesisleri’ndeki imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ali Yeşil ve Erdoğan Yeşilyurt katıldı. Kırmızı beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki futbolcu, ‘’Hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Antalyaspor Sezonun İlk Transferini Yaptı

Fraport TAV Antalyaspor’un sezonun ilk transferine imza attığını ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ali Yeşil, ‘’Erdoğan gibi hem yetenekli hem de başarılı bir kanat oyuncusunu takımımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Erdoğan, Almanya’da altyapı eğitimi aldı. Altınordu’da ve Demir Grup Sivasspor takımlarında başarılarla dolu sezonlar yaşadı. 3 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyoruz. Hem bizim için hem de Erdoğan için hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Erdoğan Yeşilyurt: ‘’Antalyaspor’a Transfer Olduğum İçin Mutluyum’’

29 yaşındaki orta saha futbolcusu Yeşikyurt, ‘’Transfer sürecim hem uzun hem de zorlu oldu. Lakin, transferim istediğim şekilde sonuçlandığı için Allah’a şükrediyorum. Fraport TAV Antalyaspor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transfer sürecinde Antalyaspor ile ilgili arkadaşlarımdan bilgi aldım, kimseden tek kelime kötü söz duymadım. Antalya zaten çok güzel bir şehir. Antalyaspor yönetimi ve hocasıyla farklı bir camia. Önümüzdeki 3 yıllık dönemin başarılı şekilde geçmesini diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan Yeşilyurt’un Yeni Takımı Antalyaspor Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin