Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı

Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı
Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig‘in son şampiyonu Galatasaray, 2020-21 sezonundan bu yana forma göğüs sponsorluğunu üstlenen Sixt Rent a car ile 5 (beş) futbol sezonu için yeni bir sponsorluk, reklam ve tanıtım sözleşmesi imzalandığını KAP’a bildirdi.

Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı
Sarı-Kırmızılı Ekip

Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı

Galatasaray’ın önümüzdeki 5 (beş) futbol sezonu için sponsorluk, reklam ve tanıtım sözleşmesi imzalamasına yönelik yaptığı açıklamaya göre 2023/2024 sezonu için toplamda 195.000.000,00 TL + KDV tutarında bir sabit ödeme ve ayrıca ilerleyen süreçte sportif başarıya dayalı oluşturulan prim ve ödül sistemine uygun olarak prim ödemesi yapılacağı belirtildi.

Son şampiyon ekipten söz konusu anlaşmaya yönelik Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, 2023-24 futbol sezonunun ilk resmi karşılaşmasının başlamasından itibaren 2027-28 futbol sezonunun son resmi karşılaşmasından sonra sona erecek biçimde 5 (beş) futbol sezonu için bir tanıtım, reklam ve sponsorluk sözleşmesi akdedildiği belirtildi.

Söz konusu açıklamaya ilişkin diğer bilgiler ise şu şekilde;

”Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, işbu sözleşmenin ilk futbol sezonu için 195.000.000,00 TL + KDV (yüzdoksanbeşmilyontürklirası + KDV) tutarında bir sabit ödeme ve ayrıca sportif başarıya dayalı oluşturulan prim ve ödül sistemine uygun olarak prim ödemesi yapacak olup, devam eden futbol sezonlarına ilişkin; artış oranları, sabit ödeme ve prim ödemelerinin vadeleri ve şekli, Taraflar arasında imzalanacak ek bir protokol ile belirlenecektir. Sponsorluk bedelinin Şirketimizle Galatasaray Spor Kulübü arasındaki dağılımı ise bilahare açıklanacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Forma Göğüs Sponsorunu Açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin