Galatasaray’a 2006 Doğumlu Yeni Transfer

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Sarı kırmızılı ekip başarılı bir transfer döneminin ardından oyuncu kadrosunu güçlendirdi. Galatasaray’ın oyuncu kadrosuna katılan son isimse Gökdeniz Gürpüz oldu.

Genç Yıldızla 3 Yıllık Sözleşme

Trendyol Süper Lig 2023/2024 sezonu büyük bir rekabete ve heyecana sahne olmaya devam ediyor. Şampiyonluğun en önemli adaylarından Cimbom hem Süper Lig’de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Cumhuriyet’in 100. Yılında şampiyonluk kupasını müzesine götüren sarı kırmızılı ekip oyuncu kadrosuna yeni takviyeler yapmayı sürdürüyor. Cimbom’un son transferi ise 2006 doğumlu Gökdeniz Gürpüz oldu. 17 yaşındaki genç yıldız ile sözleşme imzalandı.

Galatasaray Genç Yıldızla Anlaşma Sağladı

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Gökdeniz Gürpüz transferi duyuruldu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) yapılan bildirimde şu ifadeler yer aldı: ‘’25 Şubat 2006 tarihinde doğan profesyonel futbolcu Gökdeniz Gürbüz ile anlaşma sağlanmıştır. Gökdeniz Gürbüz’ün kulübü Borussia Dortmund kulübüyle Galatasaray Spor Kulübü anlaşma sağladı. Gökdeniz Gürbüz’ün transferi için Borussia Dortmund’a 220 bin Euro bonservis ücreti ödenecektir. Galatasaray Spor Kulübü’nün Gökdeniz Gürbüz ile anlaşması 2025-26 sezonunun sonuna kadar geçerli olacaktır.’’

Gökdeniz Gürbüz: ‘’Çok Mutluyum’’

Türk futbolunun gelecek vaat eden yıldızları arasında yer alan Gökdeniz Gürpüz ise sarı kırmızılı ekibe transferinden dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı. Cimbom ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 17 yaşındaki yıldız futbolcu GS TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada ‘’Cimbom ekip gibi büyük bir kulübe transfer olduğum için hem çok heyecanlı hem de çok mutluyum. Uzun seneler boyunca sarı kırmızılı formayı giymek ve başarılar kazanmak istiyorum’’ diye konuştu. Orta saha mevkisinde görev alan Gökdeniz Gürpüz’ün transferi kamuoyu ile paylaşılmadan önce sağlık kontrollerinden geçirildi. Yıldız oyuncunun ilk antrenmanda takım arkadaşlarına katılması bekleniyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’a 2006 Doğumlu Yeni Transfer

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin