Volkan Demirel: ‘’Hatayspor’a Verilen Destek Bizi Başarıya İtecek’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kulübü ve Bitexen arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza törenine katıldı. Bitexen, Hatayspor’un daha güçlü şekilde geri dönmesi için sponsporluk anlaşmasını uzattığını açıkladı.

6 Şubat’ta merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 şehrimizi olumsuz yönde etkileyen deprem felaketinin ardından Atakaş Hatayspor, Süper Lig’den çekilmeye karar vermişti. Yeni sezonda ise lige geri dönecek olan Hatayspor’da Bitexen firması ile sponsporluk anlaşması imzalandı. İmza törenine katılan Teknik Direktör Volkan Demirel, ‘’Kulübümüzün zor döneminde yanımızda olan ve destek veren insanlar bulunuyor. Geçtiğimiz sezonda Bitexen firması bizim yanımızdaydı. Bu zor günlerde vermiş oldukları destek çok kıymetli oldu. Onların desteği ile takımımız yürümeye başladı. Ben de takımın daha iyi ve hızlı şekilde koşmasını sağlamaya devam edeceğim’’ ifadelerini kullandı.

‘’Hatayspor ile Birlikteliğimiz Devam Edecek’’

Bitexen’in Türk sporunu destekleme çalışmalarının devam edeceğine dikkat çeken Spor İçerikleri Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ, ‘’2021 yılından itibaren Hatayspor ile birlikte çalışıyoruz. Sponsorluktan, işbirliği ve özel projelerde birlikte çalıştık. Gelecek sezonda birlikte olmaya devam edeceğiz. 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Hatay en çok zararı gören şehirlerimizden biri oldu. Hem yönetimin hem de hocamızın çabaları doğrultusunda Hatayspor için yeni bir dönem başlayacağına inanıyoruz. Finansal açıdan Hatayspor’a destek olmak bizim için değer taşımaktadır. Hatayspor’un başarılıyla gururlanmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Volkan Demirel: ‘’Futbolseverlerin İkinci Takımıyız’’

Atakaş Hatayspor ile birlikte büyük hedefleri olduğunu açıklayan Teknik Direktör Volkan Demirel, ‘’Bu hedeflerimize ulaşmamız ve başarılı olmamız için yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi. Volkan Demirel açıklamasına şöyle devam etti:

‘’6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi yüzünden maçlarımızı Hatay yerine Mersin’de oynayacağız. Mersin’e bir organizasyona katılmak için gittin. Mersin’deki vatandaşlarımızın Hatayspor’u heyecanla beklediğini gördüm. Deprem felaketi nedeniyle Hatay’dan Mersin’e göç edenlerin sayısı çok fazla oldu. Zaten, kulübümüzün futbol severler tarafından ikinci takım olarak görüldüğünü düşünüyorum. Hatayspor, Türkiye’nin hangi şehrinde olursa olsun desteklenecektir. Hangi şehirde olduğumuz fark etmeyecektir. Hatayspor’un gittiği her yerde destek göreceğini biliyorum. Bu destek sayesinde bizimde başarıya itileceğimize inanıyorum.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Volkan Demirel: ‘’Hatayspor’a Verilen Destek Bizi Başarıya İtecek’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin