Yeni Transferi Kourbelis, Trabzonspor Kampına Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına Slovenya’da devam ediyor. Bordo mavili ekibin yeni transferi Dimitrios Kourbelis ve 5 oyuncu kampa katıldı.

2023-24 sezonu hazırlıklarına başlayan Karadeniz temsilcisi, Slovenya’nın Kranj kentinde kamp yapıyor. Milli takımlarda görev alan futbolculara bir hafta izin verildiği için bordo mavili ekibin kadrosunda ekik oyuncular yer alıyordu. Bordo mavili ekipte milli futbolcular Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Umut Bozok dün kampta katılmıştı. Bugün ise 5 oyuncu daha Slovenya’ya gelerek kampa dahil oldu.

Trabzonspor Yeni Transferine Kavuştu

Sabah 11:00’de Teknik direktör Nenad Bjelica’nın liderliğinde günün ilk antrenman çalışması yapıldı. Trabzonspor’un yeni transferi Dimitrios Kourbelis’te kampa gelerek takım arkadaşlarına katıldı. Kourbelis’in yanı sıra Trezeguet, Bardhi, Siopis, Larsen ve Bakasetas’ta kampa dahil oldu. Bordo mavili ekiple ilk kez antrenmana çıkan Kourbelis’e takım arkadaşları ‘’hoş geldin’’ dedi.

Kuvvet Artırma Çalışması Yapıldı

Trabzonspor’un Slovenya’daki kampında teknik heyetin önceliği futbolcuların kuvvet kazanması olacak. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen takım idmanı aerobik çalışmasıyla başladı, akabinde de kuvvet artırma çalışmaları yapıldı. Futbolcuların bireysel çalışmaları ise devam ediyor. Güç yüklemesinin yapılması için kondisyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bordo mavili ekip günün ikinci antrenmanına ise saat 19:00’da devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Transferi Kourbelis, Trabzonspor Kampına Katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin